Науково-педагогічні працівники університету продовжують  набувати нових компетенцій та професійних знань, підвищуючи свою кваліфікацію онлайн. Сучасні зміни в суспільстві спонукають педагогів вивчати інновації та впроваджувати їх у навчальний процес.

Старший викладач кафедри іноземних мов факультету № 1 Лариса Сазанова ознайомилася з сучасними підходами до викладання іноземних мов та взяла участь в онлайн-тренінгу «Використання автентичних ресурсів для якісного розвитку навичок комунікації», який провів тічер-тренер, директор «Лондонської школи англійської мови» Грехем Джоунз. Він зазначив, що запорукою формування комунікативної компетенції майбутнього фахівця є використання автентичних матеріалів, що є однією зі складових успішного практичного заняття з іноземної мови професійного спрямування.

Тренінг «Інтерактивні компоненти підручників Pearson, що полегшує життя вчителів» був організований і проведений провідним спеціалістом – методистом міжнародного освітньо-методичного центру Dinternal Education Юлією Киянець. Було підкреслено, що для отримання нових сучасних результатів необхідне формування сегменту інтерактивних електронних підручників.

ВЗГ ХНУВС