Відбулося засідання наукового гуртка кафедри кримінального права та кримінології факультету № 6 Харківського національного університету внутрішніх справ під керівництвом доцента кафедри Ірини Луценко. Засідання наукового гуртка пройшло в режимі онлайн з використанням програмного забезпечення для проведення відеоконференцій Zoom.
Робота наукового гуртка була присвячена темі «Булінг: причини та наслідки», за якою студенти підготували доповіді: Анна Шевцова – «Булінг, хто може стати сторонами конфлікту», Катерина Лабунець – «Кібербулінг: конфлікти в соцмережах» та Інга Нарсіа – «Дитина-буллі: жертва чи злочинець», а також спільно взяли участь в обговоренні заходів щодо протидії булінгу.
Наприкінці засідання було вирішено направити тези доповідей студентів для  участі у науково-практичних конференціях. Учасники гуртка також обрали наступну тему засідання, і вона буде присвячена питанням  покарання у кримінально-правовому, кримінологічному та кримінально-виконавчому аспектах. Студентам також було запропоновано підготувати пропозиції щодо плану роботи наукового гуртка на 2020/2021 навчальний рік.

ВЗГ ХНУВС