Відбулося засідання  кафедри соціології та психології факультету № 6 у режимі скайп-конференції, під час якого було обговорено низку питань, що стосуються організації освітнього процесу за спеціальністю «Психологія».

Викладачі підбили підсумки, намітили перспективи та обговорили проблемні питання освітнього процесу та науково-дослідницької роботи кафедри в умовах карантину.

На підставі рекомендацій стейкхолдерів, анонімних опитувань здобувачів вищої освіти, пропозицій представників студентського самоврядування, а також з урахуванням рекомендацій, зроблених експертною групою Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, було обговорено та затверджено зміни: до Освітньо-професійної програми першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 053 Психологія (практична психологія); до Освітньо-професійної програми другого (магістерського) рівня вищої освіти 053 Психологія (практична психологія) та до Освітньо-наукової програми третього (наукового) рівня вищої освіти підготовки доктора філософії Юридична психологія.

Завідувачка кафедри професор Олена Євдокімова наголосила на необхідності посилення профорієнтаційної роботи, зважаючи на нові умови, в яких навчаються майбутні абітурієнти. З урахуванням цього був скорегований план профорієнтаційних заходів кафедри соціології та психології на травень.

ВЗГ ХНУВС