Доценти кафедри правового забезпечення господарської діяльності факультету № 6 Харківського національного університету внутрішніх справ Ірина Василько та Андрій Денисов, а також здобувачка вищої освіти 1 курсу магістратури Карина Ярошенко відвідали вебінар «Як стати податковим юристом та почати більше заробляти», що проводився за підтримки Business Consulting Academy.
На вебінарі провідні фахівці у сфері податкового права Олексій Кравченко (засновник BUSINESS CONSULTING ACADEMY) та Микита Полатайко (Head of IT Practice «AEQUO Law Firm») провели відкриту лекцію щодо низки важливих аспектів податкового права, проблематики оподаткування суб'єктів господарської діяльності, окремих аспектів бухгалтерського обліку та навели практичні приклади з реальних кейсів.
У програмі вебінару були висвітлені наступні питання: як і чому я став податковим юристом, чому юристи-господарники завжди заробляють більше, як стати фахівцем № 1 у податковому праві, де і як брати клієнтів у практику податкового права, як постійно підвищувати свій рівень кваліфікації, наскільки глибоко необхідно розбиратися в податках інхауси і консультанту, юристи з Марса, бухгалтери з Венери; чим відрізняється оподаткування ІТ-бізнесу та ін.
Наприкінці вебінару учасникам було запропоновано приєднатися до онлайн-курсу з податкового права TAX LAW 5.0. Освітній онлайн-курс з податкового права в Україні і світі, присвячений всім аспектам роботи юриста з податками і зборами, планування та управління ризиками в сфері оподаткування, складання ідеальних фінансово-юридичних схем роботи над проектами.

ВЗГ ХНУВС