Курсанти 4 курсу факультету № 1 Харківського національного університету внутрішніх справ проходять стажування на посаді слідчого в територіальних підрозділах Національної поліції в різних містах України. Також вони відвідують школи, ліцеї, проводять зустрічі зі школярами випускних класів та розповідають їм про університет і свою майбутню професію поліцейського.
Світлана Чистікова, Тетяна Неїзжала, Євген Моїсєєв, Олена Росоха, Станіслав Поліщук побували у загальноосвітніх школах м. Красноград Харківської області, м. Бахмач Чернігівської області, м. Лисичанськ Луганської області, смт Козільщина та м. Кременчук Полтавської області.
Курсанти розповіли про переваги навчання в університеті, про факультети та спеціальності, за якими готують фахівців, про умови вступу до поліцейського вишу, подальше навчання за обраними спеціальностями тощо. Юнаки та дівчата поділилися зі старшокласниками власним досвідом, отриманим під час вступу до вишу, навчання у ньому, проходження практики та стажування на посаді слідчого. Школярі отримали інформативні матеріали, з яких можна більше дізнатися про університет.

ВЗГ ХНУВС