Старший викладач кафедри соціально-гуманітарних дисциплін факультету № 6 кандидат філологічних наук Наталія Кобилко відвідала Мелітопольський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету, де зустрілася зі студентами ІV курсу для ознайомлення їх зі структурою та умовами вступу до Харківського національного університету внутрішніх справ.
Викладач звернула увагу слухачів, що поліцейський виш забезпечує високу якість навчання, сучасну матеріально-технічну базу (центр боротьби з кіберзлочинністю та моніторингу кіберпростору, лазерний мультимедійний тир «Рубін-У» із фізичним навантаженням, центри корекційної та психодіагностичної діяльності, гендерної освіти тощо), надійний соціальний захист правоохоронця.
Курсантам і студентам надається гуртожиток, на території працює медико-санітарна частина, мережа їдалень і кафе, численні спортивні секції, тренажерні зали, майданчики для гри у футбол і волейбол. У Харківському національному університеті внутрішніх справ функціонують гуртки художньої самодіяльності студентів, проводиться низка наукових і виховних заходів, зокрема конференції, круглі столи, конкурси наукових робіт.
Наталія Кобилко детальніше зупинилася на умовах навчання на факультеті № 6, а саме: на спеціальностях, військовій кафедрі, підготовчому відділенні, сертифікатах ЗНО, прохідних балах, а також презентувала відео-ролик про університет. Слухачі із цікавістю сприймали інформацію та активно ставили запитання.

ВЗГ ХНУВС