Студентка факультету № 6 Харківського національного університету внутрішніх справ Олександра Єрьоміна відвідала Комунальний заклад «Маріупольська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 24 Маріупольської міської ради Донецької області» та провела профорієнтаційну зустріч з учнями 9-11 класів.
Олександра Єрьоміна ознайомила молодь з факультетами та спеціальностями, за якими здійснюється підготовка фахівців для Національної поліції, роз’яснила правила вступу та переваги навчання в університеті. Також розповіла, що в університеті відкрито кафедру військової підготовки, закінчивши яку, її випускники отримують військову спеціальність. Не менш важливу інформацію студентка надала щодо проживання студентів на території навчальної бази ХНУВС у студентському гуртожитку, який обладнаний сучасними комунікаціями та засобами для комфортного проживання та організації дозвілля студентів.
Здобувача вищої освіти до заходу підготувала доцент кафедри правового забезпечення господарської діяльності факультету № 6, кандидат юридичних наук Ірина Василько.

ВЗГ ХНУВС