В урочистому нагородженні призерів та переможців ІІ етапу VІ Всеукраїнського (XVІ Всекримського) конкурсу-фестивалю учнівської та студентської творчості «Змагаймось за нове життя!», яке відбулося у Полтавському коледжі мистецтв ім. М. В. Лисенка, взяли участь студенти і курсанти Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ.
Учасники конкурсу отримали подяки та сертифікати: у номінації «Малюнок» подяки отримали курсант Денис Буряк та студентка Анастасія Баринова, сертифікатом нагороджено студентку Вероніку Бицюк; у номінації «Твір» подяки вручили студентці Марії Лещенко та курсанту Антону Тихонову, сертифікати отримали студентка Діана Зімачова та курсант Тимур Семерянін; у номінації «Декламація» сертифікат вручено курсанту Дмитру Тарадіну.
Учасників ІІ етапу VІ Всеукраїнського (XVІ Всекримського) конкурсу-фестивалю учнівської та студентської творчості «Змагаймось за нове життя!» оцінювали висококваліфіковані члени журі, які представляли різні регіони нашої країни. Серед них була викладач української мови та літератури Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії, викладач-методист, голова циклової комісії української та іноземної мов Оксана Савченко.

КЛК ХНУВС