Радник ректора Харківського національного університету внутрішніх справ, генерал-полковник міліції Олександр Бандурка відвідав Харківську спеціалізовану школу-інтернат «Ліцей міліції».

У 1996 році при Університеті внутрішніх справ (нині – Харківський національний університет внутрішніх справ) за ініціативою на той час ректора Олександра Бандурки було відкрито юридичний ліцей, на базі якого у 2005 році засновано Харківську спеціалізовану школу-інтернат «Ліцей міліції». Сьогодні Олександр Маркович є куратором «Ліцею міліції».

Олександр Бандурка зустрівся із ліцеїстами – учнями 9, 10 та 11 класів. Він розповів молоді історію створення навчального закладу, в якому вони навчаються, ознайомив із правилами вступу до Харківського національного університету внутрішніх справ та запросив відвідати День відкритих дверей, який відбудеться 13 грудня поточного року.

Радник ректора Харківського національного університету внутрішніх справ також поспілкувався із керівництвом та вчителями «Ліцею міліції». Були обговорені перспективи розвитку спеціалізованого навчального закладу та питання подальшої співпраці з університетом.

ВЗГ ХНУВС