На кафедрі фундаментальних та юридичних дисциплін факультету № 6 Харківського національного університету внутрішніх справ було проведено чергове засідання наукового гуртка, присвячене сучасним проблемам парламентської реформи в Україні.
Відкрив засідання керівник гуртка доцент кафедри, кандидат юридичних наук, доцент Олександр Зозуля, який відзначив складність і проблемність розвитку в Україні парламентаризму, потребу наукового пошуку напрямків удосконалення статусу Верховної Ради України.
Доцент кафедри, кандидат юридичних наук Дар’я Гета наголосила на важливості науково-дослідної роботи студентів з актуальних питань конституційного права та побажала їм плідної наукової роботи.
На засіданні наукового гуртка було заслухано та обговорено низку доповідей студентів. Особливо жваву й плідну дискусію викликали доповіді студентки Анастасії Кабанової щодо депутатського імунітету в Україні та зарубіжних країнах і студентки Юлії Слободянюк з приводу статусу парламентської опозиції в Україні.
Під час засідання наукового гуртка студенти розширили свої знання, поліпшили навички ораторської майстерності та критичного мислення. Також була проведена координаційна та методологічна робота щодо підготовки студентами наукових праць.

ВЗГ ХНУВС