Для курсантів Кременчуцького льотного колледжу Харківського національного університету внутрішніх справ проведено науковий семінар на тему «Кібербезпека. Захист особистих даних». Організатором заходу став сертифікований спеціаліст мережевої Академії CISCO, викладач Кирило Котляров.

Він акцентував увагу на таких важливих і сучасних проблемних питаннях кібербезпеки як втрата, викрадення, спотворення й пошкодження інформації та способах запобігання цим загрозам. Особливу увагу було приділено людському фактору, як основному при захисті особистих даних. Викладач застеріг присутніх на зустрічі щодо небезпеки в інформаційному просторі.

Керівник наукового відділу Марина Петченко наголосила, що кібербезпека – надзвичайно актуальний напрям у сучасному прогресивному цифровому суспільстві, учасником  якого є молодь. Отримані знання та цінна інформація обов’язково знадобляться кожному з них у навчанні та майбутній професійній діяльності.

Учасники семінару ознайомилися з системою кібербезпеки України, отримали слушні поради та знання від досвідченого викладача, а також виявили бажання долучитися до курсів мережевої Академії Cisco.

Кременчуцький льотний коледж ХНУВС