Для студентів четвертого курсу денної форми навчання факультету № 6, які навчаються за спеціальністю «Психологія» під керівництвом кандидата юридичних наук викладача кафедри правового забезпечення господарської діяльності факультету № 6 Дар’ї Кригіної було проведено виїзне заняття з навчальної дисципліни «Основи менеджменту та підприємницької діяльності» на базі закладу фізичної особи-підприємця.

Власник закладу розповів майбутнім працівникам у сфері підприємництва основні практичні аспекти відкриття бізнесу фізичною особою-підприємцем, зупинився на питаннях планування діяльності, мотивації працівників закладу з використанням численних прикладів мотивації працівників до ефективної роботи. Також обговорювалися питання використання новітніх програм для контролю та особливості цього процесу.

Працівники підприємства, враховуючи власний практичний досвід, зазначили, що ефективне управління підприємницькою діяльністю неможливе за відсутності менеджера – досвідченого та успішного керівника й лідера. Розповіли, як саме він може впливати на ефективність роботи закладу. Ознайомили з організаційною та технічною підготовкою підприємства.

Студенти отримали багато корисної інформації та закріпили теоретичні знання прикладами з практичного досвіду ведення підприємницької діяльності.

ВЗГ ХНУВС