Уповноважений з антикорупційної діяльності Олексій Стрельніков та завідувач відділення моніторингу відділу кадрового забезпечення підполковник поліції Сергій Терницький взяли участь у тренінгу для суб’єктів декларування з обговорення практичних аспектів електронного декларування на тему: «Новели Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю. Електронне декларування 2020».

Захід проведений Східним Міжрегіональним управлінням Міністерства юстиції України на базі правового клубу «PRAVOKATOR» для працівників уповноважених підрозділів (уповноважених осіб) з питань запобігання та виявлення корупції, юридичних та кадрових служб органів державної влади та місцевого самоврядування, юридичних осіб публічного права.

Під час проведення заходу розглянуто питання основних технічних вимог до форми декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю, типові помилки при роботі з Єдиним державним реєстром декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Інформація, отримана під час проведення заходу, буде використана під час занять зі службової підготовки та надання роз’яснень суб’єктам декларування з числа працівників та здобувачів освіти університету.

ВЗГ ХНУВС