У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбулися урочистості з нагоди випуску та вручення дипломів слухачам магістратури, з яких 45 осіб – випускники факультету № 1 і 26 осіб – випускники факультету № 3.

У заході взяли участь перший проректор університету підполковник поліції Сергій Бортник, проректор Анатолій Клочко, народний депутат України Олександр Бакумов, декани факультетів, представники науково-педагогічного складу вишу, рідні та друзі випускників.

З настановами та словами вітання до молодих поліцейських від імені ректора вишу звернувся перший проректор університету Сергій Бортник. Він побажав юнакам і дівчатам не зупинятися у навчанні, розвиватися, зростати професійно, не забувати рідний університет, бути справжніми патріотами своєї держави, служити чесно і віддано, адже найкраща нагорода для поліцейського – це довіра людей.

Під час заходу присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять усіх, хто віддав своє життя за вільну, незалежну Україну, а також поклали квіти до пам’ятника правоохоронцям, які загинули, виконуючи свій службовий обов’язок.

ВЗГ ХНУВС