Протягом тижня у рамках «Дня інформації» в загальній бібліотеці проходили заходи для кафедр факультету № 2. Фахівці бібліотеки та представники кафедр «Соціальних та економічних дисциплін», «Трудового та господарського права», «Українознавства», «Тактичної та спеціальної фізичної підготовки, «Оперативно-розшукової діяльності та розкриття злочинів» обговорювали основні можливості роботи з наукометричними реферативними базами даних Scopus та Web of Science, доступ до електронних колекцій наукової періодики та баз даних провідних видавництв світу Springer Nature, Wiley, HeinOnline.

Було зазначено, що в університеті створено всі необхідні умови для того, щоб науковці мали можливість для написання наукових праць та дослідницьких робіт.

Обговорювалися питання щодо підвищення наукометричних показників науковців університету, необхідності роботи з авторськими профілями в Google Scholar, Orcid, Publons (Reaseacher ID) та наповнення репозитарію ХНУВС.

Під час проведення цих заходів працівники кафедр також ознайомилися з новими книжковими виданнями, які надійшли до бібліотечного фонду  ХНУВС.

ВЗГ ХНУВС