Харківський національний університет внутрішніх справ спільно з видавництвом Eleven International Publishing опублікував у Нідерландах колективну монографію «Конструювання та організація злочинності в Європі» – Constructing and organising crime in Europe. (2019) Petrus C. van Duyne, Alexey Serdyuk, Georgios A. Antonopoulos, Jackie H. Harvey, Klaus von Lampe (eds.) Eleven International Publishing, Kharkiv National University of Internal Affairs, The Hague (NETH), 450 р.

Монографія є частиною низки публікацій, які вже 20 років щорічно видаються за результатами Колоквіуму з транскордонної злочинності (The Cross-border Crime Colloquium). Кожного року захід відбувається у новому університеті Європи, у 2018 році він пройшов у Харківському національному університеті внутрішніх справ.

Проведення такого міжнародного заходу та здійснення спільної публікації за його результатами у закордонному видавництві є поки що унікальним досвідом для вітчизняної науки та сприятиме інтеграції українських дослідників у Європейський та світовий науковий простір.

Партнерами ХНУВС у підготовці монографії до друку виступили Університет Утрехту (Нідерланди), Університет Північної Умбрії в Нью-Каслі та Бізнес Школа Нью-Каслу (Великобританія), Університет Тісайд (Великобританія), Джон-Джей Коледж Кримінальної Юстиції у Нью-Йорку (США).

З виданням можна ознайомитись у репозиторії ХНУВС за посиланням: http://dspace.univd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5795

ВЗГ ХНУВС