В інституті післядипломної освіти Харківського національного університету внутрішніх справ розпочали навчання слухачі курсів короткострокового підвищення кваліфікації за напрямами «Інформаційно-аналітична підтримка» та «Карний розшук». Протягом трьох навчальних днів 56 працівників Національної поліції пройдуть відповідні програми підвищення кваліфікації.

Розпочалися також курси первинної професійної підготовки поліцейських за спеціалізацією «Поліція особливого призначення» (кваліфікація «Поліцейський підрозділів поліції особливого призначення»). 21 чоловік – представники Дніпропетровської, Запорізької, Миколаївської, Полтавської, Харківської та Чернігівської областей – уперше прийнятих на службу в поліцію, зараховані на навчання.

Зі слухачами підвищення кваліфікації та первинної професійної підготовки зустрілися ректор університету полковник поліції Дмитро Швець та перший проректор підполковник поліції Сергій Бортник, які наголосили на необхідності поповнення знань та професійному зростанні, а висококваліфікований науково-педагогічний колектив університету та сучасна матеріальна база створюють для цього належні умови.

ВЗГ ХНУВС