Керівництвом та кафедрою правоохоронної діяльності та поліціїстики факультету № 6 за сприяння відділу рекрутингу та організації профорієнтаційної роботи в рамках проведення профорієнтаційної роботи організовано екскурсію до Харківського національного університету внутрішніх справ учнів 10-х та 11-х класів дванадцяти шкіл Новобаварського району м. Харкова.

Університет відвідали 90 учнів ЗОШ І-ІІІ ступенів: № 28, № 39, № 137, № 76, № 115, № 65, № 130, № 153, № 54, № 59, № 127, № 162.

З майбутніми випускниками зустрівся перший проректор вишу Сергій Бортник. Він розповів про університет, про можливості, які отримує молодь, вступивши до університету щодо професійної реалізації та особистісного розвитку й запросив юнаків і дівчат на навчання.

Старшокласників поінформували про особливості відбору кандидатів на навчання до закладів вищої освіти МВС України у 2020 році, про те, за якими спеціальностями готують фахівців, про структуру університету, напрями підготовки та професійні досягнення як випускників вишу, так і тих, хто навчаються сьогодні, про їх здобутки в освітній, науковій, культурній та спортивній діяльності.

Молодь отримала необхідну та корисну інформацію щодо роботи наукових гуртків кафедр та закладу освіти в цілому, отримала консультації про вступні випробування.

Для майбутніх вступників було проведено ознайомчу екскурсію територією університету. Вони відвідали навчально-тренувальні полігони – відділ поліції; протидії злочинам в сфері торгівлі людьми, що вчиняються з використанням інформаційних технологій; центр протидії кіберзлочинності та моніторингу кіберпростору.

Також  учнів шкіл ознайомили з експозиціями музею університету.

ВЗГ ХНУВС