Доцент кафедри криміналістики та судової експертології Світлана Книженко, старші викладачі кафедри Тетяна Безсонна та Владлена Приходько, а також доцент кафедри кримінального процесу, криміналістики та експертології Світлана Лозова стали учасниками ХVІI Міжнародної школи-семінару «Сучасні педагогічні технології в освіті», яку провів Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут».

Мета школи-семінару – підвищення педагогічної майстерності науково-педагогічних працівників через їх ознайомлення та навчання сучасним технологіям педагогічного процесу, а також обмін досвідом щодо нових підходів до виховання та розвитку особистості. Під час роботи школи-семінару викладачі  познайомилися з досвідом застосування сучасних педагогічних технологій в освіті, які використовуються в НТУ «ХПІ», а також із загальною структурою професійної діяльності педагога вищої школи та сучасними вимогами до неї; обмінялися  власним досвідом щодо шляхів подолання проблем упровадження інновацій у навчальний процес.

Школа проводиться у формі педагогічних майстерень за напрямами, STEM-лабораторій, майстер-класів, ділових ігор, тренінгів, дискусій, демонстрацій, презентацій, спрямованих на формування, розвиток та вдосконалення особистісних професійних компетентностей (організаторських, творчих, лідерських, комунікативних тощо), підвищення ефективності професійної діяльності у сфері освіти. Роботою майстерень керують провідні викладачі і спеціалісти НТУ «ХПІ», UNIT FactoryKharkiv та інших провідних освітніх установ.

ВЗГ ХНУВС