Старші викладачі кафедри кримінального права і кримінології факультету № 1 Харківського національного університету внутрішніх справ Костянтин Шевелев та Олександр Авдєєв провели низку профорієнтаційних заходів у навчальних закладах і державних установах Кегичівського району Харківської області.

Проведено зустрічі з учнями Медведівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів та Комунального закладу «Кегичівський ліцей»Кегичівської районної ради Харківської області. Учням випускних класів було надано детальну інформацію про факультети та спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців в університеті, про переваги навчання у виші та працевлаштування після закінчення закладу освіти. Присутнім було надано профорієнтаційні матеріали, роз’яснено умови вступу до ХНУВС, оцінювання рівня фізичної підготовленості, проходження медичного огляду військово-лікарською комісією.

Костянтин Шевелев та Олександр Авдєєв відвідали Кегичівський районний військовий комісаріат, де зустрілися з військовим комісаром – Валерієм Кравцовим, та  Кегичівське відділення поліції Сахновщинського відділу поліції ГУНП в Харківській області. Представники університету провели зустріч з начальником сектору реагування патрульної поліції Ігорем Твердохлібом. Старші викладачі кафедри надали інформаційні матеріали про університет та наголосили, що у складі університету діють відокремлені підрозділи – Сумська філія, Кременчуцький льотний коледж. Під час спілкування було обговорено перспективи проведення правоосвітньої роботи серед молоді, досягнуто домовленості про взаємодію та співпрацю у напрямі професійної орієнтації молоді та підготовки кваліфікованих спеціалістів для правоохоронних органів України.

ВЗГ ХНУВС