Ректор Харківського національного університету внутрішніх справ Дмитро Швець представив колективу редакційно-видавничого відділу нового керівника – Наталію Волошину. Дмитро Швець зазначив, що Наталія Олексіївна є відповідальною, принциповою людиною, яка сумлінно ставиться до виконання службових обов’язків. Він побажав їй успішної роботи, натхнення та нових здобутків.
З 2000 по 2018 рік Наталія Олексіївна Волошина працювала у Харківському національному університеті радіоелектроніки. За цей час обіймала посади від старшого лаборанта кафедри штучного інтелекту до начальника відділу організації навчального процесу.
У 1993 році закінчила з відзнакою Харківський державний гідрометеорологічний технікум за спеціальністю «Радіотехнік-аеролог». У 2001 році – Харківський технічний університет радіоелектроніки (ХТУРЕ), спеціальність – «Інформаційно-управляючі системи та технології», кваліфікація – аналітик комп’ютерних систем.
У період роботи викладачем на кафедрі штучного інтелекту викладала сім навчальних курсів, була керівником понад 30 дипломних (атестаційних) робіт та дев’яти науково-дослідних робіт.
Має понад 20 наукових праць. З них навчально-методичний посібник «Здійснення процедур акредитації, ліцензування та рейтингування вищих навчальних закладів України з використанням онтологічного підходу». Наталія Олексіївна брала участь у виконанні двох міжнародних проектів TEMPUS.
З червня 2018 року Наталія Волошина обіймала посаду заступника начальника – завідувача відділення поліграфії редакційно-видавничого відділу Харківського національного університету внутрішніх справ.

ВЗГ ХНУВС