Голова курсантсько-студентського Парламенту курсант 4 курсу факультету № 4 Харківського національного університету внутрішніх справ Олексій Барбашов за високі здобутки в науці, творчості, спорті, громадському житті відзначений стипендією Харківського міського голови «Обдарованість» для дітей та молоді у 2019/2020 навчальному році.

Протягом начального року Олексій Барбашов брав активну участь у громадському житті університету та волонтерській діяльності, у Всеукраїнських олімпіадах та наукових конкурсах, міжнародних науково-практичних конференціях, має більше 20 публікації у збірниках наукових праць.

Стипендію запроваджено з метою підтримки обдарованої молоді, створення умов для виховання інтелектуальної та творчої еліти міста й спрямована на стимулювання дітей та молоді на досягнення високих результатів у навчанні, фізичній культурі та спорті, творчих здобутків у науково-дослідницькій діяльності, літературі та мистецтві.

Прізвища нагороджених стипендією Харківського міського голови «Обдарованість» вноситься до міської книги «Обдарована молодь 2019/2020 навчальний рік».

ВЗГ ХНУВС