Представники факультету № 6 (права та масових комунікацій) Харківського національного університету внутрішніх справ Михайло Щербаковський, Андрій Сидоренко, Євгеній Руднєв, Олександр Шульгін, Дар’я Балаш, Ольга Савостіна, Тетяна Хворост та Ольга Лактіонова відвідали навчальні заклади у м. Дружківка Донецької області. Серед них – Дружківські ЗОШ І–ІІІ ступенів №№ 1, 6, 7, 9, 12, 14, 17, а також Дружківська гімназія «Інтелект», Дружківський технікум ДДМА та Дружківський житлово-комунальний коледж ДНАБА.

Зустріч проходила зі школярами 10–11 класів та студентами – майбутніми випускникам. Їм розповіли про факультети та спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців, про переваги навчання в університеті, надали інформативні матеріали, роз’яснили правила вступу до університету, ознайомили зі структурою вишу, перевагами навчання. Наголосили, що в університеті діє військова кафедра, для студентів з інших міст є гуртожиток. Представники університету продемонстрували як працює експерт-криміналіст, розповіли про правила поведінки в екстремальних умовах та запросили відвідати університет з ознайомчою екскурсією.

Відбулася зустріч і з начальником відділу освіти Дружківської міської ради Світланою Лазебник щодо співпраці з університетом.

ВЗГ ХНУВС