До Дня Святого Миколая відділ соціально-гуманітарної роботи, голова та представники курсантсько-студентського парламенту Харківського національного університету внутрішніх справ від імені керівництва університету, профспілкового комітету привітали учнів підшефної Харківської санаторної школи № 11 Харківської обласної ради.

День Святого Миколая – радісне й довгоочікуване свято, на яке чекають дітлахи, адже Святий Миколай – покровитель дітей, дарує їм подарунки та солодощі. Представниками університету для дітей школи було підготовлено яскраве музично-ігрове шоу за участю казкових та мультиплікаційних персонажів. Діти фотографувалися з ними та отримували призи за участь у цікавих конкурсах і вікторинах. Для улюблених шефів вони підготували творчі виступи.

Після закінчення святкових заходів, працівники та курсанти відвідали кожний клас школи, спілкувалися зі школярами, цікавилися тим, якої допомоги потребують їх підшефні та вручили кожній дитині солодощі. Для початкових класів було організовано солодкий стіл.

ВЗГ ХНУВС