У Харківському національному університеті внутрішніх справ пройшов Фінал шкільної дебатної ліги, в якій взяли участь понад 60 школярів загальноосвітніх шкіл Харкова та Кременчуцького льотного коледжу. За результатами змагань було визначено і команду-переможницю, і кращого топ-спікера.

За кількістю отриманих балів (9 командних та 428 спікерських) найсильнішою стала команда у складі учнів Харківської загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів №139 Богдана Рубежова та Олени Мачихіної.

ІІ місце вибороли представниці Харківського ліцею № 89 (9 загальних та 413 спікерських балів) Данія Збинська та Ганна Омелянчук.

ІІІ місце посіла команда у складі Ярослава Фролова та Софії Каменєвої – представників Харківської спеціалізованої школи І–ІІІ ступенів № 156 та Харківської спеціалізованої школи І–ІІІ ступенів № 73, які в тандемі набрали 9 командних та 400 спікерських балів.

ІV місце зайняла команда представників Харківських загальноосвітніх шкіл І–ІІІ ступенів № 35 та № 139 Артем Печеневський та Нгуєн Ча Мі. Вони набрали 9 командних та 396 спікерських балів.

Топ-спікером турніру було визнано представника Харківської загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів № 139 Богдана Рубежова, який набрав 218 балів.

Нагороди школярам вручив та привітав із перемогою ректор Харківського національного університету внутрішніх справ Дмитро Швець.

ВЗГ ХНУВС