Доцентом кафедри адміністративного права та процесу факультету № 1 полковником поліції Іриною Казанчук  проведено інформаційно-роз’яснювальну бесіду на правові теми з учнями 10-11 класів Харківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 101 Харківської міської ради Харківської області. Під час бесіди Ірина Казанчук розповіла учням про підстави та особливості кримінальної та адміністративної відповідальності неповнолітніх, нагадала дітям про негативний вплив наркотичних засобів на організм людини, та наслідки, до яких може призвести вживання наркотичних засобів, розповіла про конкретні неприємні ситуації, в які може потрапити дитина через власну необережність, і як їх уникнути.

У рамках проведення профорієнтаційної роботи школярі переглянули відеофільм про Харківській національний університет внутрішніх справ. Ірина Казанчук поінформувала присутніх про факультети, умови вступу та правила подання документів на навчання за спеціальностями: «Право», «Правоохоронна діяльність», «Психологія» та «Кібербезпека», за якими готують фахівців у виші. Окрему увагу було приділено перевагам навчання на факультеті № 1, що здійснює підготовку фахівців для органів досудового розслідування (на посадах слідчого та інспектора-криміналіста), окреслено можливості подальшого працевлаштування курсантів ХНУВС.

Наприкінці зустрічі Ірина Казанчук відповіла на численні запитання юнаків і дівчат та запросила усіх бажаючих для знайомства з університетом на День відкритих дверей, який відбудеться 19 грудня.

ВЗГ ХНУВС