У День прав людини та Всеукраїнський день безоплатної правової допомоги керівниця Юридичної клініки ХНУВС, доцент кафедри цивільного права та процесу факультету № 6 Елла Вакулович, доцент кафедри кримінального процесу та організації досудового слідства факультету № 1 Тетяна Фоміна та курсанти факультету № 1 ознайомилися з роботою Регіонального центру надання безоплатної вторинної правової допомоги в Луганській та Харківській областях.
Директор Регіонального центру Анатолій Бородавка розповів гостям про ідею виникнення і етапи розвитку системи безоплатної правової допомоги, особливості діяльності центрів та бюро, підготовку фахівців для системи безоплатної  правової допомоги, а також чимало прикладів успішних історій клієнтів. Особливу зацікавленість та дискусію викликала інформація про пілотний проект «Програма відновлення для неповнолітніх, які є підозрюваними у вчиненні злочину», що реалізується з березня цього року на базі системи з надання безоплатної правової допомоги в шести областях. Також Анатолій Бородавка запропонував створити платформу для співпраці юридичних клінік та центрів надання безоплатної правової допомоги.
Після обговорення дискусійних питань для гостей заходу була проведена екскурсія до цілодобового відділу надання правової допомоги та до Харківського місцевого центру.

ВЗГ ХНУВС