У рамках проведення студентських наукових заходів з нагоди відзначення 25-річчя Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ відбулось засідання наукового гуртка кафедри гуманітарних дисциплін у секції «Лінгвоюристика». Починаючих науковців привітала керівник секції професор кафедри Валентина Василенко.  Вона подякувала юним дослідникам за плідну роботу над проблемами лінгвознавства та побажала подальших успіхів і натхнення на цьому шляху.

У роботі секції взяли участь студенти і курсанти, які виступили з доповідями, присвяченими широкому спектру актуальних лінгвістичних проблем у царині дискурсознавства, лексичної семантики, лінгвокультурології, термінознавства, лінгвістики тексту, лексикології, комунікативної та прикладної лінгвістики.

Під час доповідей учасники заходу продемонстрували ерудицію та високий рівень знань. Ключова мета засідання – створити наукову платформу для апробації наукових досягнень студентської молоді. Науковий захід викликав зацікавлення не лише у студентів старших курсів, які мають уже певні напрацювання у науковій сфері, але й серед курсантів-першокурсників, які роблять перші кроки у науковому світі.

Після завершення засідання Валентина Анатоліївна подякувала учасникам секції за плідні працю, цікавий та широкий спектр тем для досліджень та побажала подальших наукових звершень.

Сумська філія ХНУВС