Заступник декана з навчально-методичної роботи факультету № 4 Харківського національного університету внутрішніх справ Павло Макаренко провів профорієнтаційну зустріч з учнями випускних класів Ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою «Патріот» Харківської обласної Ради (сел. Есхар Чугуївського району Харківської області, https://hvl.org.ua/).

Учні дізналися про умови вступу до Харківського національного університету внутрішніх справ, про перелік спеціальностей та програми навчання (спеціалізації), за якими здійснюється підготовка фахівців в університеті, про специфіку навчання та переваги отримання першого (бакалаврського) рівня освіти, про потужну матеріально-технічну базу вишу тощо.

Особливу увагу випускників звернули на можливість їх підготовки до складання ЗНО на підготовчих курсах ХНУВС, у тому числі за допомогою безкоштовного серверу дистанційного навчання університету (http://d-learn.in.ua/moodle/login/index.php).

Також було зазначено, що кандидати з числа цивільних осіб, які бажають навчатися у закладах вищої освіти МВС України, що здійснюють підготовку поліцейських за кошти державного бюджету (курсанти), повинні на початку 2020 року пройти обов’язкову електронну реєстрацію на сайті https://osvita.np.gov.ua/

ВЗГ ХНУВС