Доцентом кафедри трудового та господарського права факультету № 2 Харківського національного університету внутрішніх справ, кандидатом юридичних наук, старшим науковим співробітником, підполковником поліції Валентиною Гончарук для курсантів четвертого курсу факультету № 1 (навчальна група 402) проведено бінарне заняття з навчальної дисципліни «Господарське право» за темою «Особливості взаємодії органів та підрозділів Національної поліції України». У проведенні заняття також взяли участь заступник командира роти патрульної служби поліції особливого призначення «Схід» лейтенант поліції Сергій Богдановський та психолог сектору кадрового забезпечення Київського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Харківській області старший лейтенант поліції Анастасія Мерцалова. Практичні працівники є випускниками Харківського національного університету внутрішніх справ.

Поліцейські обговорили питання взаємодії органів та підрозділів Національної поліції у службовій діяльності, акцентували особливу увагу на основних напрямах роботи слідчих підрозділів. Курсантам було продемонстровано відеоматеріали участі спецпідрозділу «Схід» у бойових операціях, а також надано коротку характеристику роботи в операції Об’єднаних сил.

Заняття відбулося у формі діалогу. Наприкінці заняття практичні працівники відповіли на численні запитання курсантів та наголосили на дотриманні заходів особистої безпеки поліцейського.

 

ВЗГ ХНУВС