Доцент кафедри кримінального права та кримінології факультету № 6 Юрій Вапса провів профорієнтаційний захід у Пісочинській загальноосвітній школі І-Ш ступенів Пісочинської селищної ради.

Під час зустрічі зі школярами представник університету розповів  про переваги професії правоохоронця, пояснив особливості оформлення особових справ та подання документів для вступу до вишу, про умови навчання та проживання в університеті. Була надана інформація про роботу підготовчого відділення. Учні дізналися про можливість навчатися на кафедрі військової підготовки університету та отримати військову спеціальність.

Представник університету наголосив, що кандидати з числа цивільних осіб, які бажають навчатися у закладах вищої освіти зі специфічними умовами навчання, що здійснюють підготовку поліцейських за кошти державного бюджету (курсанти), повинні пройти обов’язкову електронну реєстрацію на сайті https://osvita.np.gov.ua/.

Юрій Вапса розповів про сучасну матеріально-технічну базу університету, про високий рівень кваліфікації науково-педагогічного персоналу, належні санітарно-побутові умови для проживання курсантів і студентів у гуртожитках, а також про насичене дозвілля курсантів і студентів вишу.

ВЗГ ХНУВС