Кафедрою криміналістики та судової експертології університету було організовано профорієнтаційні зустрічі у м. Красноград.
Викладач кафедри Євгеній Зозуля провів з учнями Красноградського навчально-виховального комплексу № 2 роз’яснювальну бесіду щодо умов вступу і навчання у Харківському національному університеті внутрішніх справ, про специфіку підготовки курсантів та студентів за різними спеціальностями та формами навчання. Представник університету надав профорієнтаційні матеріали про заклад вищої освіти та розповів про функціонування у його складі Сумської філії (http://sumy.univd.edu.ua/) та Кременчуцького льотного коледжу (http://klk.univd.edu.ua/uk).
Також відбулися зустрічі з начальником сектору кадрового забезпечення Красноградського відділу поліції ГУНП в Харківській області майором поліції Сергієм Цигутою, військовим комісаром Красноградського об’єднаного військового комісаріату підполковником Віталієм Гладким та співробітником відділу освіти Красноградської РДА Оксаною Василенко.

ВЗГ ХНУВС