Представники кафедри адміністративного права та процесу факультету № 1 провели профорієнтаційні заходи у навчальних закладах м. Барвінкове Харківської області: Барвінківська ЗОШ I-III ступенів № 1, Барвінківська ЗОШ I-III ступенів № 2, Барвінківська ЗОШ I-III ступенів № 3, Барвінківський аграрний професійний ліцей.
Доценти кафедри Олександр Пабот, Наталія Коломоєць та Валентина Яценко провели з учнями шкіл та ліцею роз’яснювальну бесіду щодо особливостей вступу до Харківського національного університету внутрішніх справ. Молодь мала змогу ознайомитися з профорієнтаційною літературою та переглянути фільм, який продемонстрував особливості навчання курсантів ХНУВС на різних факультетах, технічне оснащення вишу та його матеріально-технічну базу.
Також відбулась зустріч з головним спеціалістом відділу освіти Барвінківської районної державної адміністрації Наталією Лисицею, керівництвом Барвінківського ВП ГУНП в Харківській області та військовим комісаром Барвінківського районного військового комісаріату Валерієм Філюнкіним.

ВГ ХНУВС