Викладач кафедри поліцейської діяльності та публічного адміністрування факультету № 3 капітан поліції Альона Бахаєва разом із інспектором ювенальної превенції Слобідського відділу поліції ГУНП в Харківській області капітаном поліції Олександрою Карась провели бінарне заняття для курсантів 1 курсу факультету № 4 (навчальна група Ф4-19-101) з навчальної дисципліни «Превентивна (профілактична) поліцейська діяльність» за темою «Превентивна діяльність Національної поліції України».
Інспектор ювенальної превенції поділилася з курсантами досвідом практичної роботи, звернувши увагу на профілактичну діяльність, направлену на попередження вчинення неповнолітніми адміністративних правопорушень, зокрема булінгу. Також обговорювалися питання взаємодії підрозділів ювенальної превенції з іншими уповноваженими органами та підрозділами Національної поліції, органами державної влади та місцевого самоврядування.
Наприкінці заняття Олександра Карась відповіла на численні запитання курсантів, які стосувалися роботи у правоохоронних органах.

ВЗГ ХНУВС