Шановні працівники, курсанти, студенти, слухачі
Харківського національного університету внутрішніх справ!

Колегія Міністерства внутрішніх справ України щиро вітає вас з урочистою подією – 25-ю річницею створення університету!
Сьогодні Харківський національний університет внутрішніх справ є сучасним науково-навчальним центром, який здійснює інноваційну освітню діяльність, проводить фундаментальні та прикладні наукові дослідження і впевнено посідає провідні позиції в системі закладів вищої освіти Міністерства внутрішніх справ України.
Від часу створення на базі Харківського інституту внутрішніх справ Університету внутрішніх справ підготовлено понад 50 тисяч висококваліфікованих фахівців. Вони успішно працюють у підрозділах Національної поліції, інших правоохоронних органах, забезпечуючи розвиток держави, захист та безпеку громадян.
Диплом про здобуття освіти в університеті є знаком якості, який досягнуто завдяки гармонійному поєднанню багаторічних традицій, використанню сучасних освітніх технологій, розвитку начальної бази та творчих досягнень колективу закладу.
Переконані, що заклад вищої освіти і надалі зростатиме як потужний центр розвитку юридичної та правоохоронної освіти, забезпечуючи високу якість підготовки правоохоронців європейського зразка.
Усьому багатотисячному колективу університету бажаємо професійних успіхів та нових звершень на ниві освіти та науки! 
Будьте допитливими, наполегливими, творчими та інноваційними!
Навчайте та захищайте!

Колегія Міністерства внутрішніх справ України