Шановний колектив Харківського національного університету внутрішніх справ!

Від імені керівництва Міністерства внутрішніх справ України і себе особисто щиро вітаю вас із 25-ю річницею створення університету.
Харківський національний університет внутрішніх справ є одним із провідних закладів вищої освіти МВС, покликаних виконувати відповідальне завдання з підготовки висококваліфікованих кадрів для Міністерства внутрішніх справ України та Національної поліції України.
І сьогодні попри непросту суспільно-політичну ситуацію колектив університету із цим завданням з гідністю справляється. Ваша робота неоціненна, адже завдяки професіоналізму, самовідданості та творчій енергії кожного з вас університет випускає справжніх фахівців, що продовжують славні традиції правоохоронців.
Ви зустрічаєте свято значними досягненнями в педагогічній, науково-дослідній діяльності, у сфері забезпечення розвитку матеріальної бази. Ваше прагнення до вдосконалення освітнього процесу, упровадження нових форм і методів підготовки майбутніх поліцейських, креативність, використання сучасних технологій сприяють підвищенню авторитету правоохоронних органів у суспільстві.
Переконаний, що Харківський національний університет внутрішніх справ і надалі буде дотримуватися високих стандартів якості освіти та примножуватиме добрі традиції підготовки поліцейських.
Щиро бажаю вам, шановні колеги, вашим рідним і близьким міцного здоров’я, миру, щастя, добра та злагоди.

Державний секретар
Міністерства внутрішніх справ                                      Олексій ТАХТАЙ