Для студентів 2 курсу факультету № 6 (групи Ф-6-ПЗ-дср-18-6 та Ф-6-ПЗ-дср-18-4), які навчаються за спеціальністю «Право», під керівництвом доцента кафедри правового забезпечення господарської діяльності, кандидата юридичних наук Наталії Максименко проведено виїзне заняття з навчальної дисципліни «Трудове право» в Управлінні патрульної поліції в Харківській області.

Студентів ознайомили з основними напрямами діяльності патрульної поліції, роботою окремих її підрозділів, зокрема, тактичними групами патрульної поліції та ін.

Здобувачі вищої освіти отримали інформацію про обов’язки посадових осіб щодо організації і керівництва патрульною поліцією;  взаємодію патрульної поліції і громадян; принципи діяльності та взаємодії патрульної поліції з іншими правоохоронними та контролюючими органами; забезпечення публічної безпеки і порядку під час масових заходів; ознайомилися з програмою «шкільний офіцер поліції».

Майбутнім правникам було роз’яснено порядок, умови, перелік документів для отримання Дозволу на участь у дорожньому русі транспортного засобу, вагові або габаритні параметри яких перевищують нормативні, а також Погодження маршруту руху транспортного засобу під час дорожнього перевезення небезпечних вантажів.

Такі виїзні заняття підвищують мотивацію студентів до отримання теоретичних та практичних знань для визначення з майбутнім напрямом професійної діяльності та працевлаштуванням.

ВЗГ ХНУВС