Доцент кафедри адміністративного права та процесу факультету № 1 полковник поліції Ірина Казанчук разом зі старшим дільничним офіцером Індустріального відділу поліції ГУНП в Харківській області майором поліції Євгеном Морозовим для курсантів 2 курсу факультету № 4 (навчальна група Ф4-18-201) провели бінарне заняття з навчальної дисципліни «Адміністративне право і процес»за темою «Адміністративно-правові форми публічного управління. Особливості адміністративно-юрисдикційної діяльності дільничного офіцера поліції».

Заняття відбулося у формі жвавої дискусії. Дільничний офіцер поділився з курсантами досвідом практичної роботи, звернув увагу присутніх на тактику спілкування з різними верствами населення, на особливості складання процесуальних документів у справах про адміністративні правопорушення, що підвідомчі службі дільничних офіцерів поліції. Обговорено було також і проблемні питання взаємодії дільничних офіцерів поліції з іншими підрозділами, насамперед, патрульною поліцією.

На завершення спілкування майор поліції Євгеній Морозов побажав курсантам сумлінно навчатися для здобуття якісних теоретичних знань, необхідних для успішної роботи в практичних підрозділах Національної поліції України.

ВЗГ ХНУВС