Учні 10-11-х класів Гадяцького району Полтавської області разом з учителями та інспектором ювенальної превенції Гадяцького відділу поліції ГУНП в Полтавській області Оленою Сушко відвідали Харківський національний університет внутрішніх справ. Працівниками навчально-методичного відділу для школярів було організовано ознайомчу екскурсію.

Під час зустрічі з майбутніми вступниками перший проректор університету підполковник поліції Сергій Бортник розповів про історію та досягнення закладу вищої освіти, його структуру, особливості підготовки до вступу, умови навчання, про побут та дозвілля курсантів і студентів. Він поспілкувався зі школярами на тему їх майбутньої професійної орієнтованості, наголосив на актуальності професії поліцейського, розповів про переваги навчання у Харківському національному університеті внутрішніх справ.

Школярі ознайомилися з роботою навчально-тренувального центру протидії кіберзлочинності та моніторингу кіберпростору, оглянули спортивні комплекси університету та стадіон «Динамо-Арена», відвідали тир та університетський музей, навчальний відділ поліції та криміналістичний полігон, відвідали приймальну комісію, де працівники відділу організації профорієнтаційної роботи розповіли школярам про умови вступу до університету у 2020 році, надали інформаційно-іміджеву продукцію вишу, а також звернули увагу на можливість підготовки школярів до зовнішнього незалежного оцінювання на сервері дистанційного навчання університету.

ВЗГ ХНУВС