Доцент кафедри інформаційних технологій та кібербезпеки факультету № 4 (кіберполіції) Харківського національного університету внутрішніх справ підполковник поліції Олександр Манжай разом зі слідчим слідчого управління ГУНП в Харківській області Володимиром Безуглим провели бінарне заняття з дисципліни «Поліцейська діяльність в кіберсфері» за темою «Особливості оперативно-службової діяльності у кіберсфері».

Бінарне заняття було проведено для курсантів 4 курсу навчальної групи Ф4-401 факультету № 4 – майбутніх слідчих, які будуть спеціалізуватися на розслідуванні злочинів, вчинених із застосуванням інформаційних технологій.

Володимир Іванович має більше 30 років практичного стажу роботи в правоохоронних органах. Багато років пропрацював у підрозділах карного розшуку на території Харківської області, у тому числі на керівних посадах. Під час проведення заняття він наводив курсантам практичні приклади з власного досвіду, звертав увагу на конкретні оперативно-тактичні ситуації, надавав поради щодо алгоритму дій поліцейського в різних умовах.

ВЗГ ХНУВС