Харківський національний університет внутрішніх справ відвідали представники Консультативної місії Європейського Союзу – Голова КМЄС Антті Хартікайнен, керівник регіонального представництва КМЄС у Харкові Роберт Жулкєвскі, експерт з питань регіонального співробітництва Соломія Рожко.
Представники Консультативної місії ЄС зустрілися з ректором університету полковником поліції Дмитром Швецем, першим проректором підполковником поліції Сергієм Бортником та проректором університету Леонідом Могілевським.
Дмитро Швець ознайомив гостей з навчальним закладом, зазначивши, що цього року відзначається 25-річчя створення університету. Він розповів про його структуру, досягнення та можливості, про особливості навчання. Дмитро Володимирович зазначив, що університет активно співпрацює з Консультативною місією Європейського Союзу та висловив сподівання, що співпраця й надалі буде такою ж плідною.
Голова КМЄС Аннті Хартікайнен понад 20 років обіймав різні посади на державній службі в Фінляндії, переважно в Міністерстві внутрішніх справ. З 1 липня 2019 року був призначений на посаду Голови Консультативної місії Європейського Союзу. Під час бесіди Аннті Хартікайнен ознайомив присутніх з роботою Місії та зазначив, що мандат її діяльності в Україні продовжено до травня 2021 року.
Для представників Консультативної місії Європейського Союзу було проведено ознайомчу екскурсію по університету.

ВЗГ ХНУВС