Вихованці Сумського міського центру науково-технічної і творчої молоді відвідали Сумську філію Харківського національного університету внутрішніх справ. Для маленьких гостей працівники поліції організували екскурсію по території центру первинної професійної підготовки «Академія поліції». Діти дізналися про роботу поліцейських, побачили бойовий та мультимедійний тири, де відбуваються навчально-тренувальні заняття слухачів та курсантів, ознайомилися з умовами їх проживання та навчання. Для гостей було організовано виставку зброї та спеціальних засобів. Їм розповіли про основні види вогнепальної зброї, яка знаходиться на озброєнні в Національній поліції.

Діти мали можливість відчути себе справжніми поліцейськими – одягнути бронежилет, тактичну поясну систему, взяти до рук спеціальні засоби. Працівники поліції у спортивному залі також продемонстрували малюкам володіння прийомами рукопашного бою.

Діти також переглянули відеоролики про те, як навчаються слухачі та курсанти Харківського національного університету. Після візиту до Сумської філії ХНУВС багато хлопчиків і дівчаток запевнили, що стануть в майбутньому правоохоронцями і захищатимуть нашу країну.

Сумська філія ХНУВС