Доцентом кафедри трудового та господарського права факультету № 2 Харківського національного університету внутрішніх справ кандидатом юридичних наук, старшим науковим співробітником, підполковником поліції Валентиною Гончарук для курсантів четвертого курсу факультетів №№ 1, 2 (навчальні групи Ф1-404; Ф2-404) було проведено бінарне заняття з навчальної дисципліни «Господарське право» за темою «Особливості розкриття злочинів проти власності» за участі патрульного патрульної поліції Луганської області рядового поліції Владислава Бєлашова.

Владислав Бєлашов – колишній курсант університету, який навчається за освітньо-професійною програмою Правоохоронна діяльність (поліцейські) за схемою «2 роки курсант – 1 рік слухач». Уже понад три місяці він працює у практичному підрозділі. Спілкування колишнього курсанта з нинішніми було плідним і цікавим для обох сторін.

Владислав поділився досвідом практичної роботи. Зокрема, звернув увагу присутніх на особливості спілкування з громадянами, роботи з документами, особливості розслідування злочинів проти власності. Поліцейський наголосив, що наявність відповідного рівня знань із господарського права відіграє неабияку роль у швидкому, якісному та неупередженому розслідуванні злочинів. Наприкінці заняття патрульний патрульної поліції Владислав Бєлашов відповів на численні запитання присутніх щодо практичної діяльності поліцейського.

ВЗГ ХНУВС