Відбулося засідання наукового гуртка кафедри  правоохоронної діяльності та поліціїстики факультету № 6 Харківського національного університету внутрішніх справ, присвячене 25-річчю створення університету. Відкрила засідання завідувач кафедри  кандидат юридичних наук  Ірина Панова, яка у вступному слові наголосила на важливості навчальних дисциплін, що викладаються на кафедрі. Ірина Вікторівна підкреслила доцільність та перспективність наукової діяльності студентів, яка сприятиме їх всебічному розвитку та подальшій можливості використання отриманих у результаті наукових розвідок здобутків у практичній діяльності. Завідувач кафедри побажала членам наукового гуртка мотивації та досягнення успіхів у навчанні та науковій роботі.

Керівник гуртка доцент кафедри, кандидат юридичних наук, Вікторія Мельник привітала  студентів, підкреслила значимість та вагомість їх жаги до знань та прагнення до самовдосконалення.  

З напутнім словом до присутніх звернулися професори кафедри Ігор Зозуля, Світлана Попова та Олена Синявська. Запросила до співпраці та побажала подальших здобутків доцент, кандидат юридичних наук Олена Юшкевич.

Колектив кафедри оголосив про проведення круглого столу наукового гуртка, а також про подальший друк збірки тез наукових повідомлень студентів. Зі студентами обговорили їх пропозиції та короткий виклад думок щодо обраних тем, написання й оформлення наукових робіт. Окремі студенти виступили з науковими доповідями.

Науковий гурток кафедри правоохоронної діяльності та поліціїстики факультету № 6 є платформою для реалізації студентами своїх наукових амбіцій, ораторського мистецтва та ерудиції, адже саме під керівництвом науково-педагогічних працівників кафедри студенти вчаться вільно висловлювати свої думки публічно та орієнтуватися у проблемних питаннях галузей права, більш детально вивчати основи навчальних дисциплін, пропонувати свої шляхи вирішення актуальних проблем та сучасного стану адміністративного та інформаційного законодавства, адміністративної діяльності поліції.

ВЗГ ХНУВС