Викладацьким складом кафедри криміналістики та судової експертології факультету № 1 Харківського національного університету внутрішніх справ для підвищення рівня знань курсантів, а також набуття практичних навичок з огляду трупів, проведення початкових досліджень, підготовки та призначення судово-медичних експертиз було організовано виїзд курсантів навчальних груп 302 і 305 факультету № 1 та навчальної групи 302 факультету № 4 до Харківського обласного бюро судово-медичної експертизи (філія № 2).

Завідувач кафедри Василь Кікінчук та викладачі кафедри Влада Гусєва, Тетяна Безсонна, Тетяна Савчук разом із судово-медичним експертом ХОБСМЕ провели бінарні заняття за темою «Особливості використання судово-медичних знань під час розслідування кримінальних правопорушень». Під час занять було проведено розтин трупа, що надало можливість курсантам отримати практичні навички та вміння, спрямовані на вирішення питань судово-медичного характеру.

Із застосуванням  практичної складової курсанти закріпили теоретичні знання, набули необхідних практичних навичок, отримали досвід, який в подальшому буде спрямований на виконання завдань та обов’язків під час розслідування кримінальних правопорушень.

ВЗГ ХНУВС