Студенти-психологи 3 курсу кафедри соціології та психології факультету № 6 Харківського національного університету внутрішніх справ Єлизавета Келлер та Анастасія Харченко взяли участь у Базовому тренінгу проекту «Альтернативи насильству в Україні» (AVP Ukraine), який є частиною міжнародної програми AVP International. Захід був проведений громадською організацією «Відкрите коло. Територія можливостей».

Студентки отримали необхідні практичні знання та навички щодо ненасильницького вирішення конфліктних  ситуацій, успішного відстоювання власних  особистісних кордонів і дотримання кордону інших людей, поваги до відмінностей та особливостей людей і думок, відмінних від власних, щодо особистісного саморозвитку та професійного самовдосконалення. 

Студентки успішно пройшли всі етапи Базового тренінгу й отримали можливість взяти участь у Професійному тренінгу, який буде присвячений способам прийняття групових рішень. Участь та супровід студентам забезпечили доценти кафедри соціології та психології факультету № 6 кандидати психологічних наук Яна Пономаренко та Наталія Греса.

ВЗГ ХНУВС