Для студентів 2 курсу факультету № 6 ХНУВС (група Ф-6-ПЗдср-18-1), які навчаються за спеціальністю «Право» під керівництвом кандидата юридичних наук доцента кафедри правового забезпечення господарської діяльності факультету № 6 Ірини Василько було проведено виїзне заняття з навчальної дисципліни «Трудове право» в Центрі надання адміністративних послуг м. Харкова.

Центр надання адміністративних послуг м. Харкова – це постійно діючий робочий орган Харківської міської ради, в якому надаються адміністративні послуги через адміністратора шляхом його взаємодії з суб’єктами надання адміністративних послуг.

Заступник директора департаменту – начальник управління адміністративних послуг Ірина Юрьєва зустріла студентів, ознайомила їх з історією створення Центру надання адміністративних послуг, його перевагами. Особливу увагу заступник директора звернула на умови та порядок проходження електронної черги та попереднього запису до електронної черги, повним переліком послуг, ставками та порядком оплати адміністративного збору. Студентам детально роз'яснили посадові обов'язки та весь функціонал діяльності адміністратора-консультанта, який привітно зустрічає клієнтів та надає консультації, інформацію про адміністративні послуги та порядок їх отримання, надали перелік документів для отримання адміністративних послуг.

Адміністратор ознайомила студентів зі своїм робочим місцем, з реєстрами, якими вона користується, розповіла про свої функціональні обов'язки та про переваги своєї роботи.

Майбутні правники дізналися про особливості  працевлаштування до Центру надання адміністративних послуг, про порядок проведення конкурсу на заміщення вакантних посад, про графік роботи, соціальні тощо.

Начальник управління адміністративних послуг також розповіла про можливість отримання адміністративної послуги й за межами управління. Такі послуги можуть отримувати громадяни, які досягли 80-річного віку, особи з інвалідністю І групи та ті, хто отримують соціальну послугу догляду вдома, яка надається територіальними центрами надання соціальних послуг районів м. Харкова.

Юнаки та дівчата оглянули інформаційні стенди, які знайомлять відвідувачів Центру надання адміністративних послуг м. Харкова з переліком послуг, які надаються, зразками документів, ставками та платіжними реквізитами для сплати адміністративного збору, графіком особистого прийому керівництвом Департаменту та його заступниками.

Майбутні правники висловили вдячність працівникам центру за пізнавальну та змістовну навчальну екскурсію.

ВЗГ ХНУВС