У рамках проведення профорієнтаційної роботи доцентом кафедри адміністративного права та процесу факультету № 1 полковником поліції Іриною Казанчук проведено зустріч-бесіду зі школярами 11 класу Харківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №101 Харківської міської ради Харківської області.

Представник університету поінформувала школярів про умови вступу та правила подання документів до Харківського національного університету внутрішніх справ, розповіла про факультети та спеціальності, за якими готують фахівців у виші, а також про можливості подальшого працевлаштування.

Наприкінці зустрічі Ірина Казанчук відповіла на численні запитання юнаків і дівчат випускного класу та окреслила переваги навчання у ХНУВС. Ірина Казанчук звернула увагу школярів на правила подання документів до підготовчого відділення, яке забезпечує якісну підготовку всіх категорій абітурієнтів до вступу в університет. Під час спілкування кілька учнів-випускників виявили бажання навчатися на підготовчих курсах вишу.

ВЗГ ХНУВС