До 25-ї річниці створення Харківського національного університету внутрішніх справ на факультетах вишу розпочалося проведення вікторини, розробленої на кафедрі соціально-гуманітарних дисциплін факультету № 6 за матеріалами книги «Підготовка охоронців правопорядку в Харкові: 100 років історії».
Перед початком вікторини викладачі кафедри соціально-гуманітарних дисциплін факультету № 6 та кафедри теорії та історії держави і права факультету № 1 прочитали оглядові лекції з історії університету, від перших занять загонів Вільного козацтва 30 листопада 1917 року до сьогодення нашого університету.
Лише за перший день проведення вікторини у ній взяли участь курсанти шести груп факультету № 1 та курсанти семи груп факультету № 6.
Підсумки конкурсу буде підбито через тиждень авторитетним журі у складі: завідувача кафедри соціально-гуманітарних дисциплін факультету № 6 Володимира Греченка, завідувача кафедри теорії та історії держави і права факультету № 1 Ігоря Логвиненка та завідувача кафедри фундаментальних та юридичних дисциплін факультету № 6 Юрія Холода.

ВЗГ ХНУВС