У День відкритих дверей, який відбувся у Харківському національному університеті внутрішніх справ, працівники кафедри правового забезпечення господарської діяльності факультету № 6 зустрілися з абітурієнтами м. Краматорськ, м. Лозова та Індустріального району м. Харкова, зокрема шкіл № 40 та № 80.
Заступник декана кандидат юридичних наук Оксана Брусакова розповіла хлопцям та дівчатам про переваги навчання на факультеті № 6 за спеціальностями «Право», «Правоохоронна діяльність» та «Фінанси, Банківська справа та страхування». З особливостями вступної кампанії – 2020 абітурієнтів ознайомила старший методист факультету Тетяна Шкітіна. Завідувач кафедри Ольга Гетманець розповіла абітурієнтам про навчальні дисципліни, які викладаються на кафедрі, та переваги професій, якими оволодівають студенти факультету № 6.
Доценти кафедри правового забезпечення господарської діяльності Ірина Кирєєва, Євгенія Ананьєва та Наталія Максименко ознайомили молодь з аудиторіями факультету, провели екскурсію по території університету. Особливо цікавим для абітурієнтів було відвідання зали судових засідань та зали амфітеатру, ознайомлення з спортивними майданчиками, розташованими на території університету.

ВЗГ ХНУВС